Dé digitale horeca tool

 • Bestellen
 • Tafel reserveren
 • Gasten registreren
 • Digitale menukaart

Met de digitale horeca tool "4yourguests" heeft u alle functies van de moderne dagelijkse gastronomie tot uw beschikking. Contactloos en comfortabel! Zodat uw gasten zich te allen tijde op hun gemak kunnen voelen. Makkelijk te bedienen - er is geen software-installatie of app-download voor u en uw klanten nodig. Eenvoudig registreren en u kunt aan de slag.

Profiteer van de gratis tool "4yourguests" van VEGA, JOBELINE, ERWIN M. en PULSIVA.

Aanmelden Gratis & vrijblijvend

Een digitale tool - vele functies

 • Online bestellen

  genereer meer omzet
 • Tafel reserveren

  handig voor uw gasten, ressourcenbesparend voor u
 • Gasten registratie

  met QR-code om in en uit te checken
 • Digitale menukaart

  direct creëren, combineren en aanpassen bijv met pdf uploadfuntie
 • Multi store functie

  meerdere locaties gemakkelijk beheren
 • Multi user systeem

  onbegrensd aantal medewerkers aanleggen
 • Corona bewegwijzering

  als download
 • Meertalig

  dashboard en tool in meerdere talen

Coming soon nog meer online functies

bezorgdienst eigen bestel- en leversysteem
PAYMENT-SOLUTION gemakkelijk per smartphone
templates voor menukaarten & meer
MARKETING FEATURES voor niewsbrieven, kortingscodes en meer
TEAM-MANAGEMENT bijv. dienstplan
kassasysteem koppeling met verschillende betaalsystemen mogelijk

DIGITAAL

Creëer menukaarten, maak reserveringen, bestel online, registreer, direct aanpasbaar, overzicht van uw bezoekersfrequentie

AUTOMATISCH

Met QR-codes - het is niet nodig voor u of uw klanten om een app te downloaden

BESPAART TIJD EN RESSOURCEN

Minder papierwerk, snellere administratie, alles duidelijk in overzicht

GRATIS

Een service van VEGA, JOBELINE. ERWIN M. en PULSIVA.

AVG CONFORM

Gegevens met gastenlijstfunctie en individuele gegevensopslag tot max. 12 weken

CONTACTLOOS

Voor meer hygiëne, meer zekerheid

EASY

Gemakkelijke bediening van alle functies, geen software of app - gewoon aanmelden en aan de slag

Makkelijk & gratis inloggen & aan de slag

In deze tutorial leiden wij u stap voor stap door alle functies en laten wij u de verscheidenhied van dé digitale horeca tool 4yourguests.

1

aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden bij 4yourguests zonder software te installeren of een app te downloaden, en vervolgens direct van alle functies gebruik maken.

2

menukaart creëren

Eerst legt u alle gerechten en dranken aan onder "Menu's" met de beschrijvingen en prijzen. Daarna verdeelt u de items in verschillende categorieën en kaarten. U kunt op elk moment meer gerechten en drankjes toevoegen, bestaande kaarten deactiveren, nieuwe kaarten aanmaken en nog veel meer. U kunt ook gewoon PDF's uploaden van uw bestaande menu's. Voor een speciale look van uw menu kunt u in de toekomst ook onze gratis templates gebruiken. Die functie komt binnenkort.

3

QR-CODE plaatsen

Zodra het menu klaar is, wordt de QR code automatisch gegenereerd. Eenmaal gemaakt, blijft de code hetzelfde en kan via de website en in gedrukte vorm, bijvoorbeeld d.m.v. een als tafeldisplay geplaatst worden. Naast het menu ontvangt u ook QR-codes voor de registratie van gasten.

4

QR-CODE voor uw gasten

Uw gasten kunnen de QR-code scannen met hun smartphone, kunnen zich dan eerst registreren en komen dan bij uw menukaart.

Eén tool vele mogelijkheden

Digitale menukaart

Gerechten, drankjes en prijzen direct creëren, bijwerken of vanaf een bestaand menu via PDf uploaden. Afhankelijk van het tijdstip kunnen uw gasten via dezelfde QR-code verschillende arrangementen gebruiken, contactloos met hun mobiele telefoon of tablet door uw menu navigeren en bestellen, ook take-away om het mee naar huis te nemen.

Gasten registratie

Contactloos en zonder administratieve romslomp. Bespaar tijd en geld met deze functie van 4yourguests. Met QR-codes voor check-in/out kunnen uw gasten zich gemakkelijk registreren - nog voordat ze de kaart bekijken. De gegevens worden opgeslagen in overeenstemming met de AVG en na een door u aangegeven periode (max. 12 weken) gewist.

Online bestellen

Via een button op uw website en in uw social media kanalen kunnen uw gasten slechts met enkele klikken hun menu samenstellen en de bestelling ophalen of laten bezorgen. De digitale horeca tool wordt voortdurend verder uitgebouwd, functies zoals een betaalsysteem en een eigen leversysteem worden op dit moment nog ontwikkeld.

Tafel reserveren

Gemakkelijk van onderweg of thuis via één link een tafeltje bij u reserveren. Uw personeel heeft het dus minder druk met telefonische reserveringen. Bovendien heeft u met het 4yourguests dashboard altijd een overzicht van de bezetting van uw zaak en kunt u nog nauwkeuriger capaciteiten en menu's plannen, medewerkers inplannen en dienstroosters maken.

Aanmelden Gratis & vrijblijvend

FAQsQUESTIONS & ANSWERS

Nee, het gebruik en de registratie zijn volledig gratis.

Gasten hebben geen app nodig voor 4yourguests, ze hoeven enkel alleen een QR code te kunnen scannen met hun smartphone.

Controleer of u het juiste e-mailadres heeft ingevoerd. Als u de e-mail niet in uw mailbox heeft, kan hij ook in uw SPAM terecht gekomen zijn.

Creëer een digitaal menu rechtstreeks in de tool, of upload een PDF van uw bestaande menu, check-in/out gastenregistratie, tafelreservering, bestelsysteem en take-away. Meer informatie

Dit kunt u zelf instellen. De gegevens worden minimaal 2 en maximaal Het is aan u, u kunt deze weken bewaard.

Om de gasten uw menu te laten bekijken, heeft u voldoende internettoegang nodig. Vooral in gesloten ruimtes kan het internetgebruik van mobiele data beperkt zijn. Test daarom vooraf of uw gasten genoeg bereik hebben en bied indien nodig een wifi-optie aan zodat ze verbinding kunnen maken.

Ja, het is inderdaad mogelijk om meerdere locaties parallel te beheren. Voor elke locatie wordt dan een apart menu met een eigen QR-code aangemaakt. De gebruiker kan dan switchen tussen de locaties en zo de afzonderlijke functies beheren.