Colofon

Firma:
EM Group Nederland BV
Cereslaan 8
5384 VT Heesch
Nederland

KvK nr.: 22065260

Contact:
Telefoon: 0900 - 373 0 373 (de gebruikelijke belkosten) | e-mail: klantenservice@lusini.com

Bankgegevens:
Rabobank Terneuzen BIC: RABONL2U
IBAN: NL33 RABO 0392 4800 85

Directie: Anneli Bell

Copyright
Alle op deze website gepubliceerde bijdragen, afbeeldingen en logos zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor het dupliceren van informatie of data, in het bijzonder het gebruik van teksten, delen van teksten of beeldmateriaal, is vooraf schriftelijke toestemming van EM Group Nederland B.V. vereist.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
EM Group Nederland BV heeft de inhouden van deze internetpagina's met grote zorgvuldigheid samengesteld en zorgt voor de regelmatige actualisering daarvan. Desondanks dienen de gegevens alleen voor vrijblijvende, algemene informatie. EM Group Nederland BV accepteert geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de informatie op deze pagina's of voor de storingsvrije toegang op elk tijdstip. Wij streven er voortdurend naar, de internetpagina vrij te houden van virussen. Desondanks kunnen wij geen absolute virusvrijheid garanderen. De gebruiker wordt dan ook geadviseerd, voor het downloaden van software, documentatie en informatie zelf voor adequate veiligheidsinrichtingen en virusscanners te zorgen.

Gegevensbescherming
Eventueel vragen wij u om persoonsgegevens. Deze worden slechts dan opgeslagen en gebruikt voor uw individuele dienstverlening en het toesturen van door u gewenste informatie nodig is. Wij garanderen u dat uw gegevens met de grootst mogelijke zorgvoud en volgens de geldende wettelijke regels vertrouwelijk behandeld worden.

Een onderneming van de E.M. Group Holding AG